Over ons

En daarna gaan we het over jou hebben.

Wij zijn
Wolfs & Wolfs

Opgericht in februari 2023 vanuit de visie om marketing wél meetbaar te maken zonder dat de creativiteit verloren gaat. Beslissingen maken we niet op basis van onderbuikgevoel maar op basis van data en keiharde feiten. Wij stellen ons op als jouw sparringpartner en gaan geen uitdaging uit de weg. Dus ook de jouwe niet.

Meet the team!

Ons team bestaat volledig uit all-round marketeers met ieder een eigen specialisatie.

Onze visie is het meetbaar maken van marketing zonder creativiteit te verliezen. Beslissingen maken we niet op basis van onderbuikgevoel maar op basis van data en feiten. Dankzij een persoonlijk dashboard heb je altijd inzicht in je resultaten.

Jouw marketingpartner

Je kent dat wel, bij de eerste kennismaking komt de directeur of "business development manager" de services van zijn agency verkopen. Zodra de offerte ondertekend is, is je contactpersoon ineens de Junior Accountmanager, of stagiaire. Dat doen wij anders. Wij werpen ons op als jouw marketing partner en blijven dat ook.

Wolfs & Wolfs is gevestigd in het hart van Oisterwijk, waar je gratis kunt parkeren en op vrijdag een drankje mee kunt doen op het dakterras.

Samen meetbaar resultaat bereiken?

Genoeg over ons. Over naar jou!
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag langs om jouw doelstellingen te bespreken en koppelen daar kosteloos een projectvoorstel aan.

Gelukt!
Bedankt voor je interesse.
We nemen spoedig contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.