Deel een marketeer

Eén marketeer vanaf 4 uur per week als aanspreekpunt met op de achtergrond een team aan specialisten die met jouw doelstelling aan de slag gaan. Efficiënt, effectief en zonder contract!

Wat is het?

Je zit er aan te denken om meer met marketing te gaan doen, en wil daarvoor een nieuwe medewerker aannemen. Dat betekent keuzes maken: kies je voor de creatieve contentspecialist, de online datamarketeer of toch voor een grafisch vormgever?
Net wanneer je eindelijk die keuze hebt gemaakt, blijkt deze onvindbaar of ligt er niet voldoende werk voor een fulltime dienstverband in diens expertise.

Wolfs & Wolfs specialiseert zich in allround marketeers met specialistische kennis op de achtergrond, al vanaf 4 uur per week. Jouw aanspreekpunt zet alle lijntjes uit en identificeert de benodigde marketing initiatieven binnen jouw bedrijf om de doelstelling te behalen. Met ondersteuning van specialisten wordt het plan uitgevoerd en koppelen we de resultaten meetbaar terug, terwijl jij altijd één aanspreekpunt houdt.

De voordelen

Ons concept biedt zo zijn voordelen. Zo haal je zonder onboarding direct kennis in huis, kun je op- en afschalen waar nodig en ben je flexibel. Bij ons is morgen stoppen, morgen stoppen. Wij werken namelijk alleen samen met partners die ook met ons samen willen werken. Want met samenwerken kom je een stuk verder.

 • Aantal uren per week
  4 tot 80
 • Directe beschikbaarheid
 • Aantal aanspreekpunten
  1
 • Benodigd marketingbudget
  Naar wens
 • Beëindigingskosten
  €0

De wolf met de 5 poten


Jouw aanspreekpunt is eigenlijk de wolf met de 5 poten. Ons team aan specialisten ondersteunt bij het behalen van jouw doelstellingen. Onze specialisten voorzien in de volgende 5 categorieën:

1) Datagedreven Marketing
2) Creatief Concept & Strategie
3) Content & Creatie
4) Websites & Technologie
5) Merkactivatie

Ons team aan marketeers

Ieder zijn eigen achtergrond en ieder zijn eigen specialiteit. Op basis van jouw bedrijf en benodigdheden maken wij de ideale match.

Zo gaan we te werk

Zodra jij interesse toont, gaan we als volgt te werk.

01
Leg ons jouw project uit
Graag komen we langs voor een kop koffie. Dan geef jij ons antwoord op de vraag: Waar wil je naar toe en waar heb je behoefte aan?
02
Ontmoet jouw marketeer
Wij bieden kosteloos onze visie op het bereiken van jouw doelstelling aan. Dit doen we door middel van een project voorstel met bijbehorende kosten. Dit voorstel wordt al direct gedaan door het team waar jij mee samen gaat werken!
03
Kick-off; start samen jouw project
All aboard? Let's go!
En dankzij ons unieke dashboard heb jij 24/7 inzicht in de cijfers. Zo zie je altijd het resultaat van onze samenwerking, die we ook nog eens maandelijks toelichten.