Hoe hotel de Leijhof 335% meer websitebezoekers kreeg en deze ook wist te converteren naar gasten

In het kort

Het meest unieke, stijlvolle boutique hotel in de omgeving met culinair restaurant, fancy bar en vergaderlocatie dichtbij het centrum van Oisterwijk. De Leijhof is een begrip in Oisterwijk en omstreken, wat het niet nodig maakte om met Online Marketing aan de slag te gaan. Toch begon het bij de Leijhof te kriebelen om ook op dit gebied tot de top te behoren. Hiervoor werd contact gelegd met Wolfs & Wolfs.

335%
Websitebezoekers
121%
Conversies
850%
Meer bereik

De uitdaging

De Leijhof was vrijwel onzichtbaar op Social Media en Google. De website was sterk verouderd en de resultaten van de website waren niet inzichtelijk. Daarnaast was er de behoefte om naast het hotel, meer nadruk te leggen op het restaurant, de vergaderlocatien, bruiloften, feesten en partijen.

De oplossing

Met Wolfs & Wolfs werd een strategische sessie ingepland om de problemen inzichtelijk te maken. Hieruit werden de volgende actiepunten ontwikkeld:

  • De website werd vernieuwd
  • Conversies werden bepaald (restaurant reserveringen, boekingen hotel, aanvragen bruiloften, feesten en vergaderingen) en inzichtelijk gemaakt.
  • Er werd een contentstrategie bepaald voor LinkedIn, Facebook & Instagram en uitgewerkt voor het gehele jaar.
  • Maandelijkse contentkalenders werden i.s.m. het personeel opgezet en uitgevoerd.
  • Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek werd gecreërd om inzichtelijk te krijgen waar de doelgroep, per onderdeel, op zoekt. Hiervoor werden direct betaalde campagnes voor Google (SEA) ingezet om snel resultaat te boeken.
  • Google rankings per keyword werden inzichtelijk gemaakt om progressie op SEO vlak in te zien.
  • Een contentplan is gecreërd om slecht scorende keywords met een hoog zoekvolume (laaghangend fruit) te optimaliseren voor SEO om deze keywords zo snel mogelijk hoger in Google te krijgen.
Met Wolfs & Wolfs hebben wij binnen een aantal maanden hele goede resultaten geboekt, van kamer & restaurant bezetting tot vele aanvragen voor feesten, partijen en bruiloften. Deze heren denken mee, zijn kritisch en zijn resultaatgericht. Een beter samenwerking heb ik niet kunnen wensen!
Dennis Wijffels - General Manager de Leijhof

Het resultaat

Een sterk verbeterde ranking op Google, 335% meer websitebezoekers, 121% meer conversies en alle data inzichtelijk. De Leijhof is zichtbaarder dan ooit en meer dan een hotel.

Deze cijfers ook voor jouw bedrijf?

Dat kan. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en koppelen hier altijd kosteloos een voorstel aan. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent, en zit je nergens aan vast.

335%
Websitebezoekers
121%
Conversies
850%
Meer bereik

Neem contact op
of laat een bericht achter

Gelukt!
Bedankt voor je interesse.
We nemen spoedig contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.