RunningDirect.nl x adidas: Race to Adizero. Een epische afvalrace in de Werkspoorkathedraal te Utrecht.

In het kort

In samenwerking met Passa Sports (RunningDirect.nl) en adidas organiseerden wij samen met onze partner CIP Marketing van concept tot executie het RACE TO ADIZERO event in de Werkspoorkathedraal te Utrecht.

In Februari werd door o.a. Hardloopnetwerk een oproep gedaan aan de snelste lopers en loopsters van Nederland. Meer dan 600 aanmeldingen volgden en alleen de snelste 80 werden geselecteerd voor het eindevent op 22 maart. De snelste had een PB op de 5 km van 13.59 en de ’traagste’ een PB van 15:33. Game on!

De Race to AdiZERO is niet zomaar een race. Het is een epische afvalrace waarbij elke lap van 500 meter de laatste deelnemer afvalt. Niet alleen snelheid, maar ook tactiek speelt een rol.

600
inschrijvingen
80
deelnemers
2
winnaars

De uitdaging

Creëer een evenement waarin snelheid centraal staat maar dat de aandacht trekt op een unieke, niet eerder vertoonde wijze.

De oplossing

Race to Adizero is een epische afvalrace waarbij de snelste lopers van Nederland duelleren in een tactisch spel op een urban locatie in hartje Utrecht: de Werkspoorkathedraal. Binnen de afvalrace valt namelijk elke lap van 500 meter de laatste deelnemer af. We gaan door tot er één iemand over is, de Koning en Koningin Adizero 2024.

Het resultaat

Meer dan 600 inschrijvingen en maar 80 deelnemers. Dat zorgt voor een hype rondom het event. Die hype kwam tot uiting op de dag zelf. Deelnemers die tot het gaatje gaan en voldoende content voor de komende maanden.

En het beste? Volgend jaar zijn we terug met Race to Adizero 2025.

Bekijk ook de aftermovie op het Instagram kanaal van RunningDirect.nl

Deze cijfers ook voor jouw bedrijf?

Dat kan. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en koppelen hier altijd kosteloos een voorstel aan. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent, en zit je nergens aan vast.

600
inschrijvingen
80
deelnemers
2
winnaars

Neem contact op
of laat een bericht achter

Gelukt!
Bedankt voor je interesse.
We nemen spoedig contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.